3 dagen genieten: Lepeltje Lepeltje in het Wantijpark

Tijdens het Hemelvaartsweekend kan iedereen zich drie dagen lang onderdompelen in creativiteit en wereldse muziek, genieten van de lekkerste foodconcepten en langsgaan bij de marktkramen vol bijzondere waren. Foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt namelijk weer neer in Dordrecht. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

Alles wat je moet weten over dit festival lees je hier.

Vanwege de werkzaamheden in het Weizgtpark strijkt Lepeltje Lepeltje dit jaar neer in het Wantijpark. Dit zijn de openingstijden:
Donderdag 18 mei 12:00-23:00 uur (Hemelvaartsdag)
Vrijdag 19 mei 12:00-00:00 uur
Zaterdag 20 mei 12:00-00:00 uur

Je vindt het Wantijpark aan de Baden-Powellaan 1 in Dordrecht. Kom lekker met de fiets of lopend en laat de auto thuis! Rondom het park is er weinig ruimte voor auto’s en grote voertuigen.

Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.


boordevol creatieve kookkunsten

Wat kun je verwachten? Natuurlijk heel veel lekker eten! Op het terrein vind je namelijk veel toffe foodtrucks en mobiele keukens waar je iets lekkers kunt halen. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Er zijn voldoende chefs die een allergievrije optie voor je kunnen klaarmaken. Ook aan de drank is gedacht. Er zelfs een heuse 43 Sangriabar.

Lekker Dordts

Natuurlijk zijn ook de beste Dordtse foodtrucks van de partij, waaronder de Broertjes Saté. Zij bereiden ook dit jaar op Lepeltje Lepeltje weer heerlijke broodjes volgens authentieke familierecepten die zij zelf tot in perfectie hebben doorontwikkeld. Ook bij Warung Kripik vind je échte Dordtse ondernemers. Wie Indonesisch zegt, zegt Kripik! Van gado gado tot gebakken banaan, bij deze blitse brommer kan het allemaal. En natuurlijk is ook BRUT dit jaar weer te vinden op Lepeltje Lepeltje. Dit jaar strijken ze neer met brute broodjes kip, krokante chicken tenders en cheesy mozzarella sticks.

van akoestische sets tot elektronische tonen

Lepeltje Lepeltje is niet alleen lekker eten maar ook lekkere muziek. Luister naar de vette tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog.
Vind de veelzijdige line-up van live muzikanten hieronder, maar verwacht ook zeker DJ’s met hele lekkere plaatjes.

Salsa les

En heb je altijd al salsa dansen willen leren? De Dordtse dansschool verzorgt een gratis salsa LA-Style workshop voor iedereen wiens voeten jeuken. Je maakt kennis met de beginnerspassen van de salsa op latinmuziek. Eerst alleen, en daarna samen met een partner.

 

Struinen en snuffelen

Tijdens Lepeltje Lepeltje kun je ook speuren naar mooie spullen. Drie dagen lang vind je naast baksels ook brocante, curiosa en andere hebbedingen bij de marktkramen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Kinderprogramma

De kinderen zullen zich bij Lepeltje Lepeltje ook goed vermaken! Sterker nog, de organisatie nodigt je uit om de kinderen zeker mee te nemen. Er is iedere dag kindervertier te vinden in het park en de klassieke schommels zullen zeker niet ontbreken!

Kortom: 3 heerlijke dagen vol lekker eten, fijne muziek en vermaak. De weersverwachting is goed dus we zien je in het Wantijpark!