10 leuke dingen die je tijdens Dordt Pakt Uit kunt doen

Zaterdag 8 april is het extra gezellig in de Dordtse binnenstad. Dan organiseren de binnenstad ondernemers namelijk Dordt Pakt Uit!

1.    Vind 1 van de 25 gouden eieren! Pasen zou Pasen niet zijn zonder eieren zoeken. Daarom zijn 25 gouden eieren verstopt in de binnenstad. Vind je er één, dan kan daar zomaar een DoeDordrechtKadobon in zitten ter waarde van €10, €15, €20 of €25 euro! Of je wint een grote chocolade Paashaas van Olala! Reden genoeg om op speurtocht te gaan. Je vindt de eieren in de etalages en bij de winkels op de Voorstraat, Vriesestraat, Visstraat, Bagijnhof, Achterom, Grote Spuistraat, Kolfstraat en/of Nieuwstraat.


2.    Doe je zaterdag een aankoop in de binnenstad van €20 of meer? Neem dan je bon mee naar de Voorstraat west. Ter hoogte van het stadhuis krijg je op vertoon van je bon een bos vrolijke narcissen cadeau!

3.    Natuurlijk hopt de Paashaas vrolijk rond om paaseitjes uit te delen. Leuk om mee op de foto te gaan.

4.    Ballonkunstenaar Frans Neijs komt naar de binnenstad om zijn geweldige balloncreaties te laten zien! Frans werd bekend door zijn ballonkunst in het programma Blow Up op RLT 4. Ballonkunst op zijn best!

5.    Op het Scheffersplein wordt een toffe zandsculptuur gemaakt, erg leuk om een kijkje te nemen. En je kunt het zelf ook proberen!

6.    Geniet van de muziek van onder andere The Acousticurls. Deze muzikale dames spelen de sterren van de hemel. Je komt ze op verschillende plekken in de stad tegen.

7.    Wat je ook tegen het lijf kunt lopen, is een 3 meter groot ballonfiguur. De kinderen zullen dit geweldig vinden! Deze vrolijke roze olifant kun je tegen komen in de straten die wat breder zijn want het is een grote verschijning.

8.    Er wordt lekkers uitgedeeld door steltlopers en snoepmeisjes dus pik zeker een chocoladeeitje mee.

9.    De ballonnenclown op stelten maakt leuke balloncreaties voor de kinderen om mee te nemen. Je kunt hem overal tegen het lijf lopen.

10.    Shop till you dropDe ondernemers geven je ook in de winkels een warm welkom. Er zijn allerlei leuke (kortings)acties dus dat wordt extra gezellig!