Scandinavische kersttrend is helemaal hip

Dit jaar hebben we meer dan ooit behoefte aan een fijne kerstsfeer in huis. Bij No.28 Wonen & Lifestyle weten ze daar alles van. De kerstitems zijn al weken lang razend populair. Wil jij ook zo’n mooie sfeer in huis? Eigenaresse Marian Sluimers vertelt ons alles over de laatste trends.


“Er zijn altijd meerdere trends met kerst”, vertelt Marian. “Klassiek blijft natuurlijk altijd in en op dit moment is ook de komische trend populair waarbij dieren, donuts, avocado’s in de kerstboom worden gehangen. No.28 Wonen & Lifestyle kiest voor de sfeer en stijl die past bij onze winkel: de Scandinavische trend.”

De Scandinavische interieurs zijn al jarenlang erg populair. En die stijl kun je ook verwerken in je kerstdecoratie. “Bij een Scandinavische woonstijl draait alles om lichte kleuren en het gebruik van natuurlijke materialen. De stijl oogt eenvoudig maar is heel stijlvol. De Scandinavische kersttrend houdt in dat we kiezen voor rustige tinten; wit, ecru en dan het liefst gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en papier. Heel mooi is natuurlijk een echte boom, liefst met vergrijsde kleur zoals een ceder of een blauw spar. Voor een echte feestelijk gevoel mag dat best gecombineerd worden met een vleugje goud.

Wat ook ontzettend leuk is een grote tak van een spar of ceder in een vaas te zetten. Daar enkele minilichtjes in te doen en voilà: klaar is je kerstversiering. Heel basic en sober maar ook ontzettend stijlvol."

Dat de stijl populair is zagen we aan de instagram posts van No. 28 Wonen & Lifestyle. Zo zijn de cederboompjes zeer geliefd. Het is ook heel mooi om je tafel te dekken in deze stijl. Heel eenvoudig om te doen maar het geeft een geweldig effect. Wil je zelf aan de slag met de Scandinavische stijl? Ga dan eens langs bij No. 28. en shop de nieuwste trends.