Producten krijgen een tweede leven in het atelier van Bluebirds in the Backyard

Bluebirds in the Backyard ken je natuurlijk van hun geweldige collectie vintage meubelen, kleding en de leukste woonaccessoires. Maar Bluebirds heeft ook een eigen atelier waar vintage meubels en accessoires een tweede leven krijgen! Hier verandert een ouderwets kastje in een uniek hip interieurstuk en een oude vaas in een trendy eyecatcher.

‘We zijn ontzettend trots op ons atelier en de toppers die er aan het werk zijn’, vertelt Claire MacNeilage, eigenaresse van Bluebirds in the Backyard. ‘We hebben in de kelder een ruimte waar we meubels restylen en restaureren. Daarnaast hebben we een atelierruimte waarbij we items recyclen en upcyclen tot creatieve producten - van sieraden tot vazen, van droogbloemboeketten tot meubels, van dia's tot kransen! Zo kunnen we meubels en accessoires een tweede leven geven.’

‘We vinden het bij Bluebirds ook belangrijk om een werkervaringsplek te bieden aan mensen die het nodig hebben. Dat kan in het restaurant zijn of in de winkel. In het atelier kunnen we echt creatief zijn. Dan zie je ineens een hele creatieve kant van iemand naar voren komen, dat is heel leuk om te zien!’ aldus Claire. 

Ben jij op zoek naar een one-of-a-kind woonitem? Neem dan eens een kijkje in de webshop op de pagina “Uit ons atelier”.