Opa & An is jarig en dat vieren ze met iets leuks!

4 jaar geleden opende Opa & An haar deuren op de Voorstraat 440. Vorig jaar verhuisde de leuke winkel vol bijzondere cadeaus en woonaccessoires naar een mooi nieuw pand op Voorstraat 306. En nu is het alweer reden voor een feestje: de winkel bestaat 4 jaar!


Eigenaresse Pascalle Miller-Turkenburg is elke dag in de winkel te vinden en viert het verjaardagsfeestje van de winkel graag met alle trouwe klanten. ‘De echt verjaardag was donderdag’, vertelt ze lachend. ‘Maar het feestje vieren we zaterdag 5 maart. We zijn super blij met al onze lieve klanten dus we vieren het graag samen met hen. Zaterdag wordt een feestje met leuke Surprise Bags, kans op €50,- shoptegoed, lekkere hapjes en een drankje.’

 

Schilderij verloot

Maar er is nog iets leuks. Speciaal voor de gelegenheid heeft @destrekenvanagnes een schilderij gemaakt en dat wordt verloot! ‘De schilderijen van Agnes zijn erg populair’, vertelt Pascalle. ‘Er is zelfs een wachtlijst voor. Het is geweldig dat ze speciaal voor ons een schilderij gemaakt heeft. In de winkel of via Instagram kun je een lootje van €5,- bemachtigen. Het lotnummer wat je ontvangt is persoonsgebonden. Zondag trekken we een winnaar! Iedereen kan meedoen. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Vluchteling’.