Op zoek naar een cadeau voor Moederdag? 5 leuke tips!

Op zoek naar leuke en originele cadeautjes voor Moederdag? Dordrecht staat bol van de unieke winkels waar je bijzondere dingen kunt vinden. We geven je 5 tips van winkels die je niet mag missen!

Mees Home & Concept Store

Schuin tegenover het mooie stadhuis van Dordrecht vind je Mees Home & Concept Store. In deze leuke winkel kun je zeker een cadeautje vinden! Mees is een winkel waar je blij van wordt. Je vindt er mooie woonaccessoires, kleurrijk keramiek, leuke cadeautjes, Scandinavisch design, kaarten, vrolijke bloemcadeaus, muurstickers en nog heel veel meer. Je kunt hier ook creatieve workshops volgen dus geef een workshop cadeau!

Voorstraat 324 | www.meesconceptstore.nl


Purper Interior

Een kleurrijke interieurwinkel, dat is Purper Interior op de Nieuwstraat. Mooie vloerkleden, sierkussens, manden, moois op tafel en bijzondere vintagevondsten: je komt ogen tekort. Een leuk adres om een bijzonder cadeautje te shoppen dus. Eigenaresse Maud is ook eigenaar van de naastgelegen No. 38 City Bakery dus neem gelijk wat lekkers mee.

Nieuwstraat 34 | www.purperinterior.nl


byBranderhorst.

by Branderhorst is een galerie/kunstwinkel op het noordelijk deel van de Voorstraat. Als je houdt van kleur, kunst en design mag je deze winkel niet missen! Elke maand krijgt de winkel een hele nieuwe look en kun je werk van nieuwe kunstenaars en ontwerpers zien en kopen. Vaak zijn er op zondag leuke meet & greets met de kunstenaars. Op dus naar de Voorstraat noord!

Voorstraat 199 | www.bybranderhorst.com


XsaraLou

Ben je dol op de stijl van Ibiza en Bali? Dan moet je zeker even gaan snuffelen bij XsaraLou op Voorstraat .. Zodra je hier binnen stapt, waan je je gelijk op een zonnig eiland. Mooie manden, Ibiza jurken, wandaccessoires en sieraden voor boho-lovers en iedereen die graag de zon in huis haalt.

Voorstraat 401a


Stones & Gifts

Bij buurvrouw Stone & Gifts moet je ook zeker even binnen stappen. Hier vind je prachtige edelstenen, woonaccessoires en sieraden. Eigenaresse Eugenie kan je precies vertellen welke edelsteen goed bij iemand past. Maar ook de woonaccessoires zijn prachtig! Wil je nog meer de diepte in? Eugenie geeft ook readings en weet alles van numerologie.

Voorstraat 403 | www.stonesandgifts.nl

Bonustip: De Kleister

Natuurlijk mag een bonustip niet ontbreken! En dat is deze keer De Kleister! In deze winkel vind je heel veel leuke cadeaus, servies en sieraden van keramiek. Mooie bloemen van keramiek, leuke decoratie voor in de tuin, mooie sieraden en nog heel veel meer. En wil je zelf alles leren over keramiek? Dan kun je hier een workshop volgen. 

Voorstraat 445 | De Kleister (bouwplaatsende.nl)