Shoppingtip: Mees Home & Concept Store

Interieurliefhebbers opgelet: er is een kersverse nieuwe woonwinkel op de Voorstraat west: Mees Home & Concept Store. Van vazen tot vogelhuisjes en van kaarten tot cadeaus, er is een mix aan leuke dingen te vinden. Van Deens design tot toffe producten van jonge ontwerpers en ondernemers.


In de fijne lichte winkel vind je kleurrijk keramiek naast strak Deens design. De keramiekcollectie van Que Rico springt eruit. De vrolijke vazen en kandelaars zijn van de hand van een jonge Vlaamse ontwerpster, die inspiratie haalt uit de warme kleuren van Zuid Amerika. Na jaren waarin beige en bruin de boventoon voeren is er weer veel behoefte aan kleur in het interieur. De vazen vliegen dan ook de deur uit. Houd je meer van pastel? Dan is er ook een prachtige collectie met vazen in zachte tinten en glas.

Ook voor de tuin en balkon vind je leuke producten. Bloembollen en bloemzaadjes van Veer & Moon bijvoorbeeld. Maar ook mooie vogelhuisjes, tafelbarbecues, buitenlantaarns en tuinfakkels.

Ben je op zoek naar kaarten of cadeautjes? Dan slaag je hier zeker! Mees Home & Concept Store is ook flagship store van Guus. Dit geweldige konijn is te vinden op art prints, muurcirkels, geurkaarsen, kaarten en kussentjes. ‘Guus is geweldig’, lacht mede-eigenaresse Andrea. ‘Hij heeft altijd een positieve boodschap. Daar word je gelijk vrolijk van’. Ook de kleurrijke kaartencollecties van jonge ontwerpers Maaike en Steef zijn erg populair.

Waar je ook blij van wordt zijn de vrolijke vogelgeluidjes die klinken in de winkel. Zodra je langs een soundbox loopt, hoor je gezellig getjilp. Er zijn ook soundboxen met het geluid van een meertje of het ruisen van de zee.

In het achterste gedeelte van de lichte winkel is nog een grote ruimte. Hier worden creatieve workshops gegeven. Iets voor jou? Houd dan de agenda in de gaten! Je kunt inschrijven met een groep maar ook individueel. Je vindt Mees Home & Concept Store op Voorstraat 324, ter hoogte van het stadhuis.