Muziekpodium DJS gaat vernieuwen en heeft jouw hulp nodig

Ongeremde jazzklanken, melancholieke blues en swingende salsa: al meer dan 75 jaar zorgt Muziekpodium DJS voor spetterende live optredens. Dankzij de inzet van zo’n 70 vrijwilligers zorgen zij elk weekend voor een feestje in het gezellige gebouw in de schaduw van de Grote Kerk. Maar het monumentale gebouw is dringend aan renovatie toe. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Om het laatste deel van het bedrag bij elkaar te krijgen, heeft DJS een crowdfundingsactie opgezet.

DJS werd in 1947 opgericht. De letters staan voor Dordtsche Jazz Sociëteit. Het huidige Muziekpodium DJS programmeert veel breder dan alleen dat genre en is uitgegroeid een toonaangevend podium. Ieder weekend is er meerdere avonden livemuziek in uiteenlopende genres te horen: van toegankelijke jazz, tot blues en Americana, en van soul tot wereldmuziek. 

klaar voor de toekomst

Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen, is renovatie van het gebouw hard nodig. Met het bedrag is het mogelijk om het historische muziekpodium toekomstbestendig te maken en om te toveren tot een nog fijnere plek voor artiesten en publiek. Zo moet het gebouw toegankelijker worden zodat ook rolstoelgebruikers kunnen genieten van de geweldige live muziek.
Ook moet de inrichting vernieuwd worden met een groter podium, meer zitplaatsen voor 'seated concerts' en een nieuwe bar. Een nieuwe geluidsinstallatie en betere akoestiek moeten zorgen voor een nog betere muzikale beleving.

Help DJS met de laatste loodjes

‘We hebben zelf al flink gespaard; we zijn er bijna!’, vertelt Roel Esseboom, voorzitter van DJS op de crowdfundingspagina. ‘Maar voor de welbekende ‘laatste loodjes’ hebben we jouw donatie nodig. Groot, klein. Dat maakt niet uit. Elke euro brengt ons dichter bij onze wens: een frisse, fijne locatie waar nog meer muziekdromen werkelijkheid worden.’

Wat krijg je ervoor terug?

Voor je donatie krijg je natuurlijk ook iets terug. Als tegenprestatie kies je bijvoorbeeld uit exclusieve concertkaartjes, je favoriete muziek op CD of LP of een lekker driegangendiner bij Rebel Rebel.
Laat jouw liefde voor muziek en het podium spreken. Doneer vandaag nog en deel deze campagne met je vrienden, familie en netwerk. Ze waarderen je hulp enorm!