Mini festivals Muziekpodium DJS - BLUES & BEYOND en JAZZ & BEYOND

Muziekpodium DJS brengt op zaterdag 31 juli een swingend programma tijdens de coronaproof georganiseerde Dordtse Feesten aan de Energiekade. Eindelijk kan het podium na lange tijd weer eens van zich laten horen. Muziekpodium DJS sluit aan bij de Dordtse Feesten en tekent voor de organisatie van twee 'minifestivals': Blues & Beyond en Jazz & Beyond.

De middag biedt een uitgebreid bluesprogramma met daarin de lokale topband Dry Riverbed Trio en de nationale toppers van The King’s Rhythm Crew met als speciale gasten Ruben Hoeke en Anton Goudsmit. Speciaal voor deze middag zullen er ook nog een aantal lokale helden meespelen zoals gitarist Edwin in ’t veld en vocalist Elroy Schaap. Het belooft een groot blues feest te worden!

De avond van zaterdag 31 juli biedt een avondvullend programma met de Rotterdamse formatie Marutyri als begeleidingsband. Het programma bestaat uit funky en jazzy optredens van onder meer Marutyri, het Benjamin Herman Trio en vocalisten Davina Marinozzi, Femke Smit en Jared Grant.