Leuke cadeautips voor Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag! Dé dag om je moeder, schoonmoeder of je partner in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Wij zetten 10 leuke tips voor je op een rij!

1. Trakteer op een High Mezze bij eetcafé Babylon en geniet samen op het terras van de lekkerste gerechtjes! Origineel en echt super lekker!

2. Verras je moeder met een compleet verzorgde sloepvaart door de historische binnenstad met DRIJF. Samen genieten jullie van een hapje en drankje aan boord. Kies een borrelarrangement of een arrangement met zoete lekkernijen.

3. Koop een trendy cadeau voor in huis of prachtige stationary bij No. 28 Wonen & Lifestyle. Shop in de winkels aan het Statenplein en op de Nieuwstraat of koop je cadeau online in de uitgebreide webshop van deze leuke interieurwinkel.

4. Ga langs bij ByBranderhorst op de Voorstraat Noord en kies een handgemaakt tegeltje uit met een lief hartje erop. Een persoonlijk en uniek cadeautje waar je blij van wordt.

5. Boek een heerlijke High Tea For Two bij Bluebirds in the Backyard en geniet samen van het lekkers in de fijne tuin van Bluebirds aan de Wijnstraat. Of haal een High Tea Surpise Box op en geniet thuis.

6. Koop een leuke verjaardagskalender van Dordtse Huisjes. Of nog leuker: geef een unieke illustratie van een huis cadeau! Dat is echt een bijzonder cadeau!

7. Bestel een heerlijke brunch-, high tea of dinerbox bij Restaurant Post aan de Johan de Wittstraat en geniet samen van de lekkerste gerechtjes. Deze deconstructed cheesecake is onderdeel van de dinerbox.

8. Verwen je moeder of partner met een mooi sieraad van Juwelier Avenue. Wat dacht je van deze mooie Hugo Bosch serie?

9. Ga op pad en geniet van de wijntjes en hapjes van Het Magazijn. Er zijn leuke wandel- en fietsroutes uitgestippeld langs de mooiste plekjes op het eiland van Dordrecht. Ideaal voor een gezellige borrelpicknick. Uiteraard mag je er ook thuis van genieten.

10. Met chocola kun je nooit mis zitten 😉. Ga langs bij Olala Chocola op de Voorstraat en koop een lekker moederdagcadeau van chocolade. En ook iets lekkers voor jezelf...