JES Brandstore: toffe kidsstore met kleding van grote merken

Je zoon in een stoere sweater van Hugo Boss of je dochter in een hip roze t-shirt van Karl Lagerfeld: het kan bij JES Brandstore. Natasja van Pelt, eigenaresse van Inbetween Jeans, verhuisde naar een nieuwe winkel op de Vriesestraat en zet daar een geweldig nieuw concept neer: toffe kinderkleding, schoenen en accessoires van grote merken.


De kat van Karl

De kat van Karl Lagerfeld is inmiddels een icoon geworden en nu prijkt hij op één van de items uit de nieuwe kindercollectie van het grote modemerk. Het is één van de merken die je vindt bij JES Brandstore. Daarnaast prijken merken als Hugo Boss, Guess, Diesel, DKNY, Malelions, RCKSTR en Muchahomalo in de rekken.

Stoer en kleurrijk

De collectie van JES Brandstore is stoer en kleurrijk. Net als de winkel zelf. Hier geen saaie etalages en witte pashokjes, maar stoere skateboards aan de muur, felle kleuren en graffiti art in de pashokjes.

‘Ik wilde graag een stoere look’, vertelt Natasja. ‘En niet alleen kleding presenteren, maar meer beleving toevoegen. Een graffiti kunstenaar en een etaleuse hebben geholpen om de winkel vorm te geven’. En met succes want de winkel heeft een toffe look. Ook fijn zijn de grote glazen deuren waardoor je makkelijk even binnenstapt.

 

Grote merken

Nastasja is blij dat het nieuwe concept gelukt is. ‘Het is niet makkelijk om zulke grote merken in je winkel te krijgen’, vertelt ze. ‘Ze zijn heel kritisch waar hun collectie komt te hangen en doen vooraf uitgebreid onderzoek. Ze komen ook kijken hoe je winkel eruit ziet en of hun label er wel past. Gelukkig zagen ze het helemaal zitten!’

JES Brandstore is dus zeker een bezoek waard. De collectie richt zich op kinderen tot 15 jaar. Zelfs voor baby’s kan je terecht : kleding, schoenen, luiertassen, flessen en fopspenen van de merken zelf. De winkel is geopend van dinsdag t/m zondag.

Je vindt JES Brandstore op de Vriesestraat 79 in Dordrecht.