Hola Dordrecht! Taco Mundo opent op de Toulonselaan

Ben jij liefhebber van de Mexicaanse keuken? En loopt het water je al in de mond als je denkt aan lekkere burrito's en enchilada's? Dan ben je blij met dit nieuws. Op de Toulonselaan 12 is namelijk een nieuwe vestiging van Taco Mundo geopend!

Maar liefst 11 jaar stond het pand leeg. Maar ondernemer Yasien Baradaran zag gelukkig wel de potentie. Samen met zijn broer Ali brengt hij het pand weer tot leven met een nieuwe Taco Mundo. Na flink verbouwen openden zij dit weekend hun deuren.

Droom in vervulling

Voor Yasien gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. ‘Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen Taco Mundo winkel te openen en deze droom gaat eindelijk verwezenlijkt worden’, vertelt Yasien enthousiast.

‘Ik was al bekend met het Taco Mundo concept, omdat ik mijn broer de afgelopen jaren heb kunnen helpen in de Taco Mundo winkels in Spijkenisse en Zoetermeer. Ik wist al vrij snel dat ik zelf ook een Taco Mundo winkel wilde openen, maar wist nog niet zo goed waar. Toen ik in Dordrecht kwam, werd ik meteen verliefd op de stad en wist ik dat dit mijn bestemming was! Dordrecht heeft de voorzieningen van een grote stad met de gezelligheid van een dorp. Daarom kan ik niet wachten om iedereen te mogen verwelkomen en te laten genieten van de overheerlijke Mexicaanse keuken in Dordrecht’.

Versbereide Mexicaanse gerechten

Op de kaart vind je de versbereide Mexicaanse gerechten waar Taco Mundo bekend om is: heerlijke tacos, burritos, quesadillas en enchiladas, waarvan een kwart vegetarisch is. De Mexicaanse lekkernijen kunnen worden afgehaald, maar straks is ook bezorging mogelijk. Langskomen mag natuurlijk ook. Dan kun je meteen kennis maken met Yasien. 

Taco Mundo | Toulonselaan 12 | Dordrecht
Dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur