Hier bestel je een heerlijk paasontbijt!

Bij Pasen hoort natuurlijk een heerlijk paasontbijt! Wil jij nog een ontbijt voor één van de Paasdagen bestellen? Wees er dan snel bij! 5 lekkere tips:

No. 38 City Bakery Café

ALS DAT GEEN VROLIJK PASEN WORDT? De Paasbox van No.38 bevat: tiramisu met advocaat, een vogelnest muffin, een mini quiche, een verse croissant, robuust stokbrood, zalm, potje jam, lente thee en verse jus d’orange. Bestel je box voor 19,95 per persoon.

Bestel jouw paasbox voor 1e paasdag via de website www.no38citybakerycafe.nl. Ophalen zondag 4 april vanaf 11.00

DE REMISE


Een heerlijke aanvulling op je paasontbijt is de Paasbox van De Remise! Gevuld met een millionaire slice met een dikke laag Caramel én Lemon curd, lemon cake bites en witte chocofudge met gevulde paaseieren. Bestel hem online via www.remisedordt.nl

Broodcafé Jaap

Wil jij ook een ontbijt van Jaap op jouw paastafel? Broodje, croissantje, een dikke plak paasstol, kaas, jam en eiersalade, jus d'orange, thee en een advocaatje als toetje. Voor €17,50 p/p of €32,50 met z'n tweeën brengt Jaap jouw ontbijtje op eerste paasdag thuis. Bestellen kan via WhatsApp 06-22953317. Speciaal voor de uitslapers zit je ontbijtje in een gezellige tas die ze gewoon aan je deur hangen. (wel even aangeven bij je bestelling)

Bakkerij Samen


De lente staat voor de deur! En bij het begin van de lente hoort een uitgebreid paasontbijt aan een gezellige gedekte paastafel. En dat paasontbijt, dat kan je aan Bakkerij Samen overlaten! Ze bieden tijdens het paasweekend namelijk heerlijke ontbijtjes aan en paasstollen. De paasontbijtjes worden 1e paasdag bezorgd tussen 08.00-12.00 uur en OP=OP! Wees er dus snel bij en bestel via: https://www.bakkerijsamen.nl/p/paas-ontbijt/

Bakker Korteweg

Bij Bakker Korteweg kun je online alles voor je paasontbijt bestellen! Ze hebben heerlijke paasbroden en heel veel andere lekkernijen voor een gezellig paasontbijt: verse broodjes, chocolade, taartjes, hazenkoeken, kwarkhazen, paastulbanden en meer! Bestel op www.bakkerkorteweg.nl.