Leuke herfstworkshop bij De Woonmol

De Woonmol op de Voorstraat west is een leuk adres voor bijzondere woonvondsten en verrassende hebbedingen voor in huis. Je kunt er heerlijk snuffelen tussen nieuwe en vintage woonaccessoires. 

Wil je zelf iets leuks maken voor in huis? Ook dat kan! Op donderdag 11 november organiseert De Woonmol namelijk een toffe herfstworkshop! Leuk om zelf te doen of cadeau te geven.

 

Je kunt kiezen uit twee mooie creaties: een herfststuk op een plank of een hexagon ring decoreren.

Metalen hexagon ring: Decoreer een metalen ring in hexagonvorm met gebruik van verschillende technieken en materialen; zo kun je haken om de ring heen, macramé gebruiken voor een ophangkoord en decoreren met droogbloemen om het helemaal af te maken.

Herfststuk op een plank: Als basis maak je gebruik van een plank, daarop bevestig je geheel naar eigen smaak mos, bloemen, hortensia, besjes en wat je nog meer leuk vindt.
De Woonmol zorgt voor alle materialen en gereedschap. En natuurlijk voor koffie of thee met wat lekkers.

De kosten bedragen €27,50. De workshop begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Er is plek voor maximaal 6 personen. Mocht het vol zijn dan komt er een extra datum op 18 november. Informatie aanvragen en aanmelden kan via mail, dm, telefoon of in de winkel.

Betaald parkeren kan in de buurt (garage Spuihaven), gratis parkeren kan op de Weeskinderendijk (12 minuten lopen).

De Woonmol | Voorstraat 440 | info@woonmol.nl | tel. 06-18893434