Gratis een Ben & Jerry's schepijsje bij De Remise!

We moesten even navragen of deze actie wel klopte, maar het is echt waar! Iedereen die langskomt bij De Remise krijgt een gratis Ben & Jerry ijsje! Houd het hoofd koel, is de slogan van de actie. En het is bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken.


‘Vanaf vandaag tot en met 31 januari geven we gratis ijs weg!’, vertellen de altijd vrolijke dames van De Remise. ‘Omdat het zo’n nare tijd is voor iedereen en wij ook nog niet open mogen proberen wij zo goed als het kan ons hoofd koel te houden. Daarom geven we komende week gratis Ben & Jerry’s schepijs weg aan elke bezoeker van De Remise! Zo hopen wij wat meer positiviteit de wereld in te helpen.’

 

‘We hebben een boel bijzondere en zelfs Limited Edition smaken voor jullie. En een groot deel is ook nog vegan dus iedereen kan komen genieten!’

‘Had ik al gezegd dat jullie mijn favoriete buren zijn?!’ grapt een buurjongen onder de post op Instagram. En dat begrijpen we wel…😄. Het lastigste is nog om te kiezen uit alle lekkere smaken. Wordt het Peanut Butter & Cookies, Chunky Monkey, Cookie Dough S'wich Up of een andere smaak?

Je vindt De Remise op de Grote Kerksbuurt 31B. Neem je om hen te steunen ook gelijk iets lekkers mee? Naast ijs hebben ze ook heerlijke broodjes, feestboxen, taart, cakebars, blondies en high tea. Ook allemaal te bestellen voor thuis!