Geboren of woonachtig in Dordt? Dan kun je dit weekend gratis naar het Dordrechts Museum!

De tentoonstelling ‘I love Dordt’ was door corona pas één dag te zien in het Dordrechts Museum. Nu het museum weer geopend is, zijn alle Dordtenaren welkom voor een gratis bezoek. Hoe leuk is dat? 

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de 400 voorwerpen die zijn ingeleverd voor de tentoonstelling I love Dordt? Dan is dit je kans om het museum te bezoeken. Op zaterdag 3 juli en zondag 4 juli mag iedereen die geboren of woonachtig is in Dordrecht namelijk gratis naar binnen!

Wat moet je hiervoor doen? Reserveer op de website van het Dordrechts Museum een tijdslot en neem een recent poststuk en/of legitimatiebewijs mee waarmee je je geboorteplaats of woonplaats kan aantonen.

Eerbetoon
Ben je nog nooit eerder in het museum geweest of heb je zin in een verrassende expositie? Dan is dit een mooie gelegenheid. Het actieweekend is in het leven geroepen voor I Love Dordt, een unieke tentoonstelling voor en door Dordtenaren. De 400 persoonlijke voorwerpen van Dordtenaren en de verhalen erachter zijn bedoeld als eerbetoon aan de stad die 800 jaar bestaat.

Foto's: Bram Vreugdenhil voor het Dordrechts Museum

Bestel je kaarten op www.dordrechtsmuseum.nl