Free Jazz Concert Bobby Kinghe in Muziekpodium DJS

Bij Muziekpodium DJS zitten ze nooit stil. Elke maand staan er geweldige optreden sop het programma. Op woensdag 25 januari organiseert Bobby Kinghe een free jazz-concert in Muziekpodium DJS. En dat mag je niet missen!

Als je denkt aan de muzikanten Luis Vicente, John Dikeman, Nils Vermeulen en Aleksander Skoric, dan denk je meteen aan alle verschillende groepen en combinaties die zij gemeen hebben. Onder meer het kwartet met William Parker en Hamid Drake, het Twenty One kwartet, Mo Faya, Frame Trio, Kabas enzovoorts. Maar wat het viertal écht verbindt is de passie voor muziek die wordt gecomponeerd in het moment. Inclusief de sensatie van de complexiteit, het vuur en de totale overgave die dat live oplevert.

Dit zal één van de weinige optredens zijn die ze geven in Nederland en België, dus wees erbij. Met support act van Stuart Boardman, Romeo Mayor, Josué Amador, Han van Hulzen en Tho Ziarkas.

Bobby Kinghe is een illuster Dordts gezelschap dat al sinds 1971 concerten en evenementen in kunst en cultuur organiseert, vaak 'op het randje' en altijd strevend om vooruit te lopen op de trends.

Date: woensdag 25 januari 2023
Start: 20:30
Locatie: Muziekpodium DJS