Extra voorstellingen van Dordts Wintercircus Royal!

Het Dordts Wintercircus Royal is terug en hoe! Met een spectaculair programma én de vertrouwde fijne sfeer. De reacties zijn lovend en de voorstellingen zitten bomvol. Reden voor het circus om extra voorstellingen in te plannen: op 2 en 3 januari.


Wie de tent binnenstapt, komt gelijk in de stemming. Authentieke houtsnippers en zaagsel op de vloer zorgen voor de onmiskenbare circussfeer van vroeger. De prachtige carrousel bar is een eyecatcher in de foyer tent.

Het programma is afwisselend en spectaculair. Het Wheel of Death, stuntfietsers, prachtige acrobatiek op de grond en in de lucht en talentvolle illusionisten zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit. Naast vele andere acts zorgen vader en zoon Teuteberg voor de lach met hun optredens als Los Gino’s.

Overweldigd

Tonie Teuteberg is overweldigd door de enorme run op de kaarten voor de voorstellingen de afgelopen dagen. ‘Het is zo geweldig om die volle tent te zien’, lacht hij. ‘Dat had ik echt niet durven dromen. De kaartverkoop kwam erg langzaam op gang, we maakten ons echt zorgen. Maar zo’n terugkomst in ons mooie Dordrecht is een droom! Daar ben ik de bezoekers zeer dankbaar voor’.

Genieten

De bezoekers zijn juist dankbaar dat het Wintercirucus weer terug is. ‘Dit circus hoort bij Dordrecht’, vertellen Monique en Danny. ‘Het maakt onze kerst compleet. De show is fantastisch! We kwamen vroeger als kinderen al en nu komen we met onze eigen kinderen. En die genieten net zo hard als wij.’

Spektakel

‘Wij zijn echt blij dat Circus Royal weer terug is’, lacht Gert-Jan, die het circus met zijn hele familie bezoekt. ‘Het is een geweldig spektakel. Ontzettend knap hoe ze steeds blijven vernieuwen maar ook zo vertrouwd blijven. We komen hier heel graag.’ ‘Wij ook’, gillen zijn drie kinderen op de achtergrond. Veel langer praten is niet mogelijk. De pauze is voorbij en de spannendste act staat op het punt te beginnen.

Extra voorstellingen

Wil jij ook één van de spectaculaire shows bijwonen? Wees er dan snel bij! Koop je tickets op www.dordtscircus.nl. De extra voorstellingen zijn gepland op 2 en 3 januari om 16.00 uur. Let op: de extra voorstelling die gepland was op oudejaarsdag is afgelast vanwege de vele wind die verwacht wordt.

Tonie sluit niet uit dat er mogelijk nog meer shows bijkomen. ‘Als de belangstelling zo groot blijft, geven we misschien nog een extra voorstelling. Maar de kosten zijn hoog, dus we moeten blijven afwegen of dat haalbaar is.’