Expeditiefestival Wanderlust: voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt

Op zaterdag 14 januari om 20.00 uur voert Expeditiefestival Wanderlust festivalgangers opnieuw langs diverse zalen en artiesten in het Energiehuis. Bibelot en Kunstmin zorgen samen voor een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond met een verrassende line-up!

Voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt, organiseren Bibelot en Kunstmin ‘Expeditiefestival Wanderlust’. Het festival is een goede manier om de prachtige industriële ruimtes in het Energiehuis en een gevarieerd programma en nieuw talent te ontdekken. Je volgt de route langs de vier artiesten die alle vier 30 minuten spelen. De performances zijn niet los te bezoeken. De line-up blijft tot op de avond zelf een raadsel, maar met een tipje van de sluier kan de voorpret vast een beetje beginnen.

Performance 1: Omringd door vinyls en concerttapes van hun favoriete artiesten, maakte dit duo van hun album een muzikale tijdmachine.

Performance 2: Deze acteur, zanger en presentator zie je vanavond schitteren in een modern sprookje. Actueel en vol liefde.

Performance 3: U2, Kings of Leon, The Cure en The Fountaines zijn een grote inspiratiebron voor deze band.

Performance 4: Deze synther-songwriter brengt je vanavond ongepolijste, dansbare en energieke beats.

Liefhebbers van muziekfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Down The Rabbit Hole’ en rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ kunnen hun hart ophalen bij dit festival met nieuwe geluiden, uitdagende concerten en performances.