Maak het gezellig thuis: 3 toffe woonwinkels die je niet mag missen!

De dagen worden korter. Dat betekent lekker je huis gezellig maken. Deze drie toffe woonwinkels mag je dan absoluut niet missen!

No. 28 Wonen & LifestyleDeze hippe woonwinkel heeft maar liefst twee filialen in Dordrecht, één aan het Statenplein en één in de Nieuwstraat. Hier vind je de nieuwste en leukste interieurtrends! Mooie sfeermakers, textiel, servies, lampen, maar ook toffe accessoires om de tuin stylen. Maar er is meer leuks te vinden in deze bijzondere winkel. Want naast woonaccessoires hebben ze ook mooie stationary, verzorgingsproducten, kleding, tassen en sieraden.

Reden genoeg om snel een bezoek te brengen aan deze toffe winkel!

Opa & An

Opa & An is een duurzame, hippe woon- en cadeauwinkel op de Voorstraat West. De collectie van Opa & An is altijd verrassend. Of het nu voor jezelf is of een leuk cadeau, hier slaag je altijd. Kies uit de leuke woonaccessoires, office goodies, stationary of reisartikelen. Of shop de leuke producten voor kinderen zoals knuffels, houten speelgoed, knisperdoekjes en accessoires voor in de kinderkamer. Opa & An bewijst dat duurzaam super leuk is! Er worden ook regelmatig leuke workshops gegeven dus houd de social media in de gaten!

Bluebirds in the Backyard

Bluebirds mag echt niet op je shoppinglijstje ontbreken! Deze bijzondere winkel is razend populair in Dordrecht en daarbuiten. Het gave monumentale pand is een winkel, restaurant en speelplek in één. Er is vanalles te vinden. Van vintage meubels tot nieuwe woonaccessoires, van posters tot kleurrijke kaarsen, van prachtige kaarten tot slow fashion, van planten en bloemen tot nieuwe en vintage boeken, van duurzame sieraden, zepen en tandenborstels tot Dordrecht kaarten en kunst. Geniet na het shoppen van een lekkere high tea of geniet van de rust in de stilte tuin.

Opa & An:

Life is too short for boring gifts!