Spot de nieuwste modetrends tijdens Dordt in de Mode

Wist je dat je in Dordrecht alleen in het centrum al meer dan 48 damesmodewinkels vindt en meer dan 20 mooie herenmodezaken? Dordrecht trekt dan ook veel mode-shoppers uit de hele regio. Zondag 24 september kun je de nieuwste modetrends spotten tijdens Dordt in de Mode.

DORDRECHT MODESTAD

Van gerenommeerde landelijke winkelketens tot bijzondere modeboutiques: in Dordrecht vind je ze allemaal. Dordrecht is dan ook een fijne modestad. Niet voor niets opende Omoda haar eerste winkel met zowel schoenen als kleding haar deuren in onze stad. 

Omoda Dordrecht centrum

Shop je graag bij winkels als Costes, Vila, We, New Yorker of The Stone? Dan moet je zijn op de Sarisgang en het Bagijnhof. Hier vind je de grote landelijke ketens. Ga je graag op zoek naar bijzondere kledingmerken of winkels met een bepaalde stijl? Dan vind je tal van leuke winkels op de Voorstraat, Visstraat en Vriesestraat. In deze straten kun je ook lekker shoppen als je vintage kleding zoekt.

MODEFEEST TIJDENS DORDT IN DE MODE

Op zondag 24 september showen Dordtse modewinkels de nieuwste fashiontrends tijdens Dordt in de Mode. Er ligt een groene loper van meer dan honderd meter over de Sarisgang en het Statenplein. Hier geven de modellen van DC Models vier keer een modeshow. Wil je hierbij zijn? Zorg dan dat je om 13.00, 14.00, 15.00 of 16.00 klaar staat want het wordt weer een leuk modefeest! 

Foto's: DC Models

Op de catwalks zul je mode zien van Street One, Jac Hensen, Joy & Fashion, Sweet Kids, Alexander Roodfeld, Bahlmann Mode, People Like Us, Gerry Weber, Van Dal Mannenmode, Paprika, Expresso, Trendy Ladies, Kind Zo Blij, The Sting, Bibliss, Adam Brandstore en Hip! Weddingdesign!

Topzaken met Dordtse roots

Dordrecht heeft een aantal bijzondere winkels die al decennia lang in de stad gevestigd zijn. Bijvoorbeeld de prachtige modezaak Bahlmann Mode op de Voorstraat (west). Hier vind je de nieuwste fashiontrends van ruim 60 topmerken onder één dak. Voor de mannen is Alexander Roodfeld aan de Visstraat al jaren een begrip. In deze topzaak kun je terecht voor herenmode in het hoogste segment.


Alexander Roodfeld en Bahlmann Mode

Toffe jonge ondernemers

Maar ook jonge ondernemers stralen in de binnenstad. Pauline Snel en Annejet Krijgsman zijn de jongste ondernemers, zij openden op hun 17e en 18e jaar de deuren van hun eigen modezaak. Hun winkels Elily en Jet’s Favs zijn enorm populair. De nieuwste jonge onderneemster is Floortje Versteeg (23), zij opende dit jaar Flo’s Label op de Voorstraat west. 


Jet's Favs en Elily (voorheen Ophelia)

Kleine fashion lovers

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen slagen perfect voor nieuwe outfits in Dordrecht. Bij Name It in de Drievriendenhof vind je vrolijke en hippe collecties voor kleine fashionlovers. Kinderkledingwinkel Kind Zo Blij is erg populair onder ouders die op zoek zijn naar leuke duurzame kindermode. En voor jongste kinderen slaag je perfect bij Prenatal en Sweet Kidz. Ook de kindermode zal daarom te zien zijn op de catwalks van Dordt in de Mode!