DOORZIEN: DOOR pakt uit met expositie met kunstenaars uit binnen- en buitenland

Creatieve broedplaats, dat is de beste omschrijving van DOOR. Een inspirerende ontmoetingsplek vol kunst, muziek en experiment, bruisend van nieuwe ideeën. Dit weekend organiseert de organisatie haar grootste tentoonstelling ooit: DOORzien, met kunstenaars uit binnen – en buitenland.

Aanleiding van de grootse expositie is de op handen zijnde verhuizing van DOOR, van het voormalig belastingkantoor aan de Spuiboulevard naar de Munt. ‘Voor we gaan inpakken pakken we nog één keer groots uit’, aldus DOOR.

 

Bruisend

En uitpakken doen ze zeker. Het voormalige belastingkantoor bruist dit weekend van de creativiteit. Van vrijdag t/m zondag zijn diverse internationale kunstenaarscollectieven actief, exposeren meer dan 40 kunstenaars over meerdere verdiepingen en is er een open podium, poëzie en muziek!

Programma (let op ivm de nieuwe coronamaatregelen kan dit wijzigen)

Vrijdag 26 november

16.00 - 20.00 uur: Open-mic, georganiseerd door collectief Kersvers
18.00 - 20.00 uur: Opening Expositie- met om 19.00 uur een toespraak.

Zaterdag 27 november

12.00 - 18.00 uur: Expositie geopend

Zondag 28 november

12.00 - 18.00 uur: Expositie geopend
14:30 - 17:30 uur: Songbirds x Dichtbeideklank

De tekst gaat verder onder de foto

Wie doen er mee?

De deelnemers komen uit binnen- en buitenland. Zo kun je onder meer werk bewonderen van Kunstenaarscollectief The Raw Cases, Kunstenaarscollectief Tegenstroom, vele kunstenaars met een atelier bij DOOR, Kunstenaarscollectief Kersvers, Project DOORbraak (een samenwerking van R-newt, de Vertelfabriek en DOOR), Dichtcollectief Dichtbeideklank, Davina Marinozzi & Sophia Zelan, Luuk Geers en Babel.

Kortom een barstens vol weekend met kunst, cultuur en talent!

Place to be: Spuiboulevard 220 Dordrecht