Doen jullie al mee met de Sinterklaas speurtocht en kleurplaat?

Sinterklaas houdt wel van een feestje! Dat bewees hij zaterdag 13 november bij Sint’s MeeSwingFeest. Na afloop hebben de pieten hebben een speurtocht uitgezet in de binnenstad voor de kinderen in Dordrecht. Hebben jullie al gespeurd? Je hebt nog tot 1 december! 


Wat moet je doen? Haal een Speurtocht op bij één van de deelnemende winkeliers (je vindt een lijst op www.intochtdordrecht.nl) en ga op zoek! In 32 etalages staat een grote rode letter S. Op 13 daarvan zit ook een bruine letter. Die bruine letters vormen samen een woord. Dat woord moet je invullen op je speurtochtformulier en inleveren bij één van de deelnemende winkels.

Plattegrond

Op de speurtocht staat een plattegrond waarop je de 32 letters kunt vinden. Ook staat er een lijst met adressen op. De bruine letters moet je zelf zien te vinden. Ze zitten altijd op de grote S geplakt. Dus zie je hem niet, dan kun je snel verder speuren bij een andere etalage. Zorg dat je inzending uiterlijk 1 december binnen is! Uit de goede inzendingen worden meerdere winnaars gekozen. 


Kleurplaat

Voor de kleinere kinderen is er een leuke kleurplaat van het MeeSwingFeest. Haal hem op bij de deelnemende winkels (ook die vind je op www.intochtdordrecht.nl) of print hem zelf. Lever hem uiterlijk 1 december in bij één van de deelnemende winkels. Ook hier maken de kinderen kans op leuke prijzen.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 4 december tussen 14.00 en 15.00 uur. De winnaars krijgen vooraf bericht. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de deelnemende winkels in de binnenstad.