Deze leuke acties vind je tijdens de Shoppingnight!

Donderdagavond 30 juni is het Shoppingnight in de Dordtse binnenstad! Een heerlijke avond met veel leuke acties bij de winkels, hapjes, drankjes en live muziek. De winkels zijn open tot 22.00 uur dus dat belooft een gezellige avond te worden! 


Na een lekker hapje bij de horeca duik je de winkelstraten in, want daar vind je deze avond heel veel leuke acties en activiteiten:

Bij De Remise krijg je een tweede bolletje Ben & Jerry’s ijs gratis! Dus dat wordt smullen.

Bij de Woonmol is er een demonstratie schilderen met Fusion Mineral Paint. Daarnaast zijn er leuke acties en lekkere hapjes en drankjes.

Bij Bahlmann Mode shop je deze avond de mooiste damesmode met bijzondere zomerkortingen.

Bij Van Roosmalen Optiek zijn twee keer zoveel brillen te zien als normaal. Want speciaal voor deze avond hebben ze de volledige collecties in huis van de populaire merken WOOW, Prodesign Denmark en Einstoffen. Ook krijg je 15% korting op een zonnebril.

Alexander Roodfeld bestaat maar liefst 95 jaar! En dat vieren ze ook tijdens de Shoppingnight. Bij aankoop van €300,- euro of meer krijg je maar liefst €95,- korting.

Bij No 33 Basic Luxury loopt de korting deze avond op. Overdag krijg je 30% korting, tussen 20.00 en 21.00 uur 40% en tussen 21.00 en 22.00 maar liefst 50% korting!

Bij Blooming krijg je bij elke aankoop een zonnebloemplant cadeau.

Bij Uniek Wonen op het Bagijnhof krijg je tijdens de Shoppingnight 15% korting op trapbekleding en -renovatie.

Bij biercafé De Lachende Monnik op de Voorstraat West draait dj Adje 45 toeren platen wat zorgt voor veel gezelligheid.

Bij 4 Your Games kun je de hele avond de nieuwste en leukste spellen spelen.

Bij Kind Zo Blij kunnen kinderen tussen 18.00 en 21.00 uur model zijn voor heel even en zich vast laten leggen door een fotograaf.

Tussendoor strijk je even neer bij Pancake District waar je korting krijgt op een lekkere borrelplank of bij Bistro Twee33 voor een heerlijke cocktail bij de speciale cocktailbar!

Bij Hip! Weddingdesign is een grote stocksale om plaats te maken voor de nieuwe collecties. Tijdens de shoppingnight kunnen kortingen oplopen tot 50%!

Bij Elily Damesmode wordt de nieuwste Ophelia collectie geshowd.

Ook voor de kinderen is er tijdens de Shoppingnight volop korting te vinden want bij JES Brandstore kunnen de kortingen deze avond oplopen tot 50%!

Bij Rockin’ Items kun je genieten van heerlijke hapjes van La Bohème en een fijne Summer Sale. Ook maken ze tijdens de Shoppingnight leuke polaroidfoto’s die je mee mag nemen.

Bij Verte is vanaf 19.00 uur een dj aanwezig en krijg je oplopende zomerkorting.

Bij No 28 Wonen & Lifestyle krijg je tijdens de Shoppingnight 15% korting op de volledige HKLiving collectie. Een mooie kans om je serviescollectie uit te breiden.

Bij Habets Herenmode kun je deze avond herenmode shoppen met zomerkorting die op kan lopen tot 50%.

Ook Van Pelt Kappers in de Vriesestraat heeft een leuke actie. Hier krijg je bij aankoop van een haarproduct een haarborstel cadeau.

Ook bij Jets Favs wil je deze avond zeker even langs. Hier krijg je namelijk tot 70% korting!

En er zijn nog veel meer leuke acties tijdens de Shoppingnight! Kijk voor het volledige overzicht op www.indordrecht.nl. Wie tussen 21.00 en 22.00 uur komt shoppen met de Doe Dordrecht Kado Bon krijgt de populaire Dordtse totebag cadeau met een afbeelding van Dordtse Huisjes.