Deze lekkere dingen kun je kopen bij de nieuwe winkel van Olala Chocola

Olala Chocola heeft een tweede winkel geopend op de Voorstraat West. Wellicht ken je hun mooie historische pand op de Voorstraat Noord wel, met de karakteristieke gevel. Nu hebben ze er een winkel met een moderne entree bij op Voorstraat 318. 

Eigenaar Gerrald Kuiper is zichtbaar blij met zijn nieuwe stek. ‘We hebben wel even moeten klussen, maar het is een mooie ruimte geworden’, vertelt hij met een brede glimlach. ‘We hadden echt meer ruimte nodig. Hier kunnen we grotere productie draaien en workshops geven aan grote groepen.’

 

40 soorten chocoladerepen

Natuurlijk kun je ook in de tweede winkel terecht voor de meer dan 30 soorten bonbons van Olala Chocola en de leuke chocolade cadeaus. Maar de focus ligt hier ook op de heerlijke chocoladerepen die dagelijks gemaakt worden. Er zijn wel meer dan 40 soorten! Met abrikoos, met dadels, met studentenhaver, het is moeilijk kiezen want ze zien er allemaal even mooi en lekker uit. Er zit niks anders op dan ze één voor één te proberen de komende maanden…heel vervelend😉.

 

Volgende fase

Met het tweede pand is Olala Chocola Dordrecht klaar voor de volgende fase. ‘Wij hebben gelukkig geen last gehad van de coronamaatregelen’, vertelt Gerrald. ‘Omdat we voedingsmiddelen verkopen mochten we gewoon open blijven. Gelukkig werd er ook veel besteld en mochten we veel kerstpakketten maken. Zo zijn we er heel goed doorheen gekomen.’

Workshops

Wil je zelf leren hoe je de lekkerste bonbons maakt? Schrijf je dan in voor één van de workshops van Olala Dordrecht. Je kunt er ook terecht voor een kinderfeestje. Hoe leuk is dat!