De Woonmol bestaat 1 jaar!

De ballonnen en slingers verraden het al: de Woonmol is jarig! Een jaar geleden opende Edith Mol haar winkel vol hebbedingen en woonvondsten op de Voorstraat West. Je kunt er heerlijk rondsnuffelen tussen nieuwe en tweedehands woonaccessoires en kleine meubels. ‘De tijd is echt voorbij gevlogen’, vertelt Edith. ‘Nu bestaan we alweer één jaar!’

Dat vieren ze het hele weekend met leuke acties, hapjes van De Remise en goodiebags vol kleine cadeautjes van andere ondernemers. Dus kom je zondag naar de boekenmarkt? Wandel dan even over de Voorstraat West naar deze leuke winkel en vier mee!

Toen Edith de winkel betrok was het vrij donker, maar door het raam aan de achterzijde vrij te maken ontstond een fijne lichte ruimte. De winkel vulde zich al snel met mooie meubeltjes, kussens, kaarsen, kaarten, servies en andere leuke hebbedingen.

Heerlijke plek

‘Het is een heerlijke plek’, vertelt Edith over haar winkel. ‘Dit deel van de straat is zo gezellig en de winkel zelf zou ik ook niet willen inruilen. Dordrecht is een gezellige, gemoedelijke stad, daar hou ik van. Het contact met de klanten en de mede-winkeliers is erg leuk. Het leukste aan ondernemen vind ik dat je steeds uitgedaagd wordt om te kijken hoe dingen beter kunnen. En natuurlijk het speuren naar leuke dingen voor in de winkel!’

Fusion Mineral Paint

Nieuw in het assortiment is de collectie Fusion Mineral Paint, een hele fijne verf om bijvoorbeeld meubels een nieuwe look te geven. Er zijn regelmatig demonstraties in de winkel en in de toekomst misschien ook workshops waarin je kunt werken met deze verf.

Kom dit weekend langs in de winkel en maak kans op een leuke plantentafel, afgewerkt in een zelfgekozen kleur verf van Fusion Mineral Paint.

Je vindt de Woonmol op Voorstraat 440. Ze zijn geopend op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en 1 keer per maand en tijdens evenementen ook op zondag!