De Voorstraat West is volop in beweging!

De historische Voorstraat west is één van de prachtige winkelstraten in het centrum van Dordrecht. De straat loopt langs het stadhuis van Dordrecht en zit boordevol bijzondere speciaalzaken. 

De ondernemers op de mooie Voorstraat West zitten ook tijdens de lockdown niet stil! Zo werkt Van Driel Schoenen - Voorstraat 374 - 376 - hard aan een volledig nieuw interieur. Het is al bijna klaar en ziet er prachtig uit! Er kan al op afspraak gepast worden. www.vandrielschoenen.nl.

Een paar deuren verder - op de Voorstraat 352 - is de prachtige zaak van Bahlmann Mode vernieuwd. Er ligt een mooie nieuwe vloer en de winkel is heringericht. Bahlmann Mode heeft meer dan 70 damesmodemerken onder één dak en trekt klanten uit heel de regio. De winkel bestaat al 138 jaar! Passen kan op afspraak en shoppen kan ook online www.bahlmann-mode.nl.

Ook op nummer 316 wordt hard gewerkt! Sylvera Damesmode verhuist namelijk binnenkort naar een groter pand. En de nieuwe Ophilia store wordt prachtig! Sylvera Damesmode bestaat al sinds 1994 en is de enige gespecialiseerde Ophilia store in Nederland. www.sylveradamesmode.nl

En bij de buren op nummer 318 komt binnenkort een nieuwe beautysalon! We houden je op de hoogte!