De nieuwe Omoda is open en zo ziet het eruit!

De vernieuwde Omoda is vandaag donderdag 7 juli open gegaan en het ziet er fantastisch uit! Dordrecht heeft er een prachtige winkel bij. Het is de eerste Omoda winkel waar zowel schoenen als kleding te koop zijn en dus een primeur in Nederland! 

Maandenlang is er verbouwd in het pand aan de Visstraat. Adam Brandstore verhuisde naar de Voorstraat west, waardoor het pand twee keer zo groot kon worden. Omoda verhuisde tijdens de verbouwing tijdelijk naar de Voorstraat midden. Aanvankelijk zou de winkel in mei open gaan maar dat is juli geworden. Maar het resultaat mag er zijn! De zaak is prachtig. 

Aan de linkerkant de herenschoenen, met een lounge en koffiebar. Aan de rechterzijde het grootste deel van de damesschoenen. En in het midden de fashioncollectie en schoenen. De winkel was al mooi, maar is nog mooier geworden. Een goed voorbeeld van een geslaagde renovatie. 

Morgen wordt de laatste hand gelegd aan het inrichten. Zaterdag opent de winkel officieel. Dat mag je niet missen! We geven je graag een voorproefje: