De leukste Vaderdag cadeautips van de Voorstraat West

De Voorstraat west barst van de leuke en unieke winkels. Ben je op zoek naar een origineel, hip of super mooi Vaderdagcadeau? Wij gingen shoppen en vonden deze leuke Vaderdagcadeaus!

Zonder Espressomachine een geweldige Espresso maken? Dat kan met de Nanopresso! Een super cadeau voor een vader die houdt van gadgets en nooit zonder heerlijke Espresso wil zitten. Verkrijgbaar bij Simon Lévelt.

Is jouw vader een koffieliefhebber die houdt van een classic touch? Dan is een Espressopot van Bialetti misschien iets voor hem! Nu met korting verkrijgbaar voor €31,95 of €35,95 bij Simon Lévelt, Voorstraat 326.

Verras vader met zo’n leuk bedrukt t-shirt van Think Ahead! Of maak er één met jouw tekst erop. Dat is super leuk om te krijgen. Je vindt Think Ahead op Voorstraat 334.

Bij Boek- en Cadeauwinkel Present vind je een hele tafel vol leuke Vaderdagideeën. Wat dacht je van de prachtige Historische atlas van de Biesbosch? Of van het mooie boek Daddycation, over toegewijd vader zijn? Naast boeken vind je bij Present ook mooie wijnen en andere leuke cadeaus. Voorstraat 414.

 

Ook bij Opa & An vind je heel veel leuke Vaderdagcadeaus! Zoals deze hippe wijn die je ook per post kunt sturen. Of een mooie peper en zou’t set of prachtige waterfles. Je kunt ook een set samenstellen met bbq kruiden, een snijplank met tekst, chips, salsa, bruchettakruiden en olijven. Of verras vader met leuke mocktails en mooie glazen. Voorstraat 306.

  

Heeft jouw partner of vader wel iets extra moois verdiend? Ga dan langs bij Juwelier Van Leeuwen. Hier vind je de mooiste herenhorloges van merken als Boss, Tommy Hilfiger, TW Steel, Pulsar, Seiko en Prospex. Als dat geen mooi cadeau is! Voorstraat 379.

 

4 Your Games is een winkel vól met Vaderdagcadeaus natuurlijk. Hier is voor iedere vader een leuk spel te vinden. Van slimme spellen tot behendigheid en van card games tot humor. Als je hier niks vindt, weten wij het ook niet meer 😉. Voorstraat 410.

Bij Hobby Modelbouw hadden ze het super druk de afgelopen maanden. De mooie bouwpakketten vlogen de winkel uit. De collectie is dan ook geweldig. Wat dacht je van prachtig schepen, houten bouwmodellen, vliegtuigen of Star Wars pakketten? Een ideaal cadeau voor vaders die graag knutselen, puzzelen en bouwen. Voorstraat 360.

 

Voor de gameliefhebbers is er bij Gameshop Dordrecht een grote collectie 2ehands games te vinden. Met meer dan 3500 titels op voorraad vind je hier zeker iets leuks. En ook de retrogames zijn weer helemaal in! Voorstraat 388.

   

Voor de vaders met groen vingers is er natuurlijk maar één adres: dan ga je naar Vreeken op de Voorstraat west. Van zaden van bijzondere soorten tot tuingereedschap en van mooie fruitboompjes tot vogel- en bijenhuisjes: hier vind je alles voor tuinliefhebbers! Voorstraat 448.