De Dordtse Decemberdagen komen er weer aan!

Dordrecht maakt zich op voor sfeervolle feestdagen. Vanaf 8 december gaan de Dordtse Decemberdagen van start en kun je een maand lang genieten van bijzondere activiteiten in de binnenstad.Dwaalspoor

Heb je vorig jaar het geweldige lichtspektakel Dwaalspoor in de Dordtse binnenstad gemist? Dan heb je nu een nieuwe kans. Het Dwaalspoor komt namelijk terug! Het is één van de activiteiten tijdens de Dordtse Decemberdagen. Een route met subtiele lichtkunst neemt je mee langs twaalf waterverhalen bij twaalf bruggen. Prachtige animaties en lichtprojecties zorgen voor een magische minireis van het Groothoofd tot de Grote Kerk. 

De route is vanaf vrijdag 10 december te downloaden op www.dordtsedecemberdagen.nl en op zaterdag 11 december gratis op te halen bij VVV Dordrecht aan de Spuiboulevard 99. (LET OP: Dwaalspoor is op 24, 25 en 31 december uitgeschakeld vanwege de verwachte drukte tijdens deze feestdagen.)

Bijzondere acts en muziek

Ook kun je in de weekenden allerlei bijzondere acts tegenkomen in het centrum. Van Scrooge tot levende standbeelden en van steltlopers tot goochelaars, winterelfjes en jongleurs. Daarnaast zorgen muzikale kerstmannen en muziekkoren voor een extra gezellige sfeer. 

Feestelijk inpakken

En heb je mooie kerstcadeaus gekocht? Dan kun je deze gratis feestelijk in laten pakken bij één van de inpakpunten in de stad. Je vindt deze bij de VVV Spuiboulevard 99, Vriesestraat 32 en Statenplein 65. Zie jij ook meteen die scene uit Love Actually voor je? Wij wel 😄!

Dordtse Kerstgroet

Wil jij iemand een leuke, persoonlijke (kerst)wens bezorgen? Stuur ze dan een originele Dordtse (video)groet met jouw wens voor hem of haar! Ook dat kan op de site van de Dordtse Decemberdagen.