Brand Parkies is terug en dit moet je weten

Weet je nog? Die zomer van 2019? Toen we met z’n allen genoten van heerlijke onbezorgde avondjes in het park? Ook deze zomer is het weer iedere maandagavond tijd voor Parkies!

Van 11 juli tot en met 22 augustus vinden dan de leukste optredens plaats in het Wantijpark. Toffe muziek om alleen of samen met anderen van te genieten en heerlijke hapjes en drankjes aan de gezellige bar. De perfecte zomeravond om je week mee te starten.

LINE-UP

Er zijn al twee toffe bands bekend gemaakt. De rest van het programma volgt binnenkort.

11.07 STRAATWAARDE
Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE! Een nieuwe, verfrissende partysensatie. 6 meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een genadeloos goede show. Een onvergetelijke avond vol herkenbare hits, supersonische special effects en fantastisch veel feest!

18.07 A BAND CALLED FRIDAY
“Thank God It’s Friday” is niet alleen het motto van deze upcoming band, maar ook de levenswijze van de frontmannen van deze heerlijke band. FRIDAYS debuutsingle “21” werd gekroond tot TopSong bij Radio 2, maar luister vooral de release – Show Me Where It Hurts – Olly Wall & Louis Douze Remix en kom alvast in zomerse Parkies Sferen.. Friday staat in het teken van muziek, vrijheid, maar bovenal van hun vriendschap. Met hun zeskoppige band staan ze op het podium te shinen, happy vibes ga je voelen. Dat is een zekerheid! Typisch Parkies toch?

HANDIG OM TE WETEN

Waar: Wantijpark, Baden Powellaan in Dordrecht.
Wanneer: op 11 juli, 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus
Eten en drinken: open vanaf 19.00 uur. Bij heel mooi weer vanaf 18.00 uur. Ze sluiten om 23.00 uur.
Aanvang concert: het hoofdprogramma start wekelijks rond 20.15 uur. De warming up begint om 19.30 uur. En verder: kom met de fiets, er is een fietsenstalling aan de ingang van het park.