At The Boulevard: deze wervelende shows kun je verwachten!

De organisatie van Big Rivers is altijd op zoek naar nieuwe concepten en locaties om het festival spannend en aantrekkelijk te houden. De opvallendste toevoeging dit jaar is At The Boulevard. Wat kun je verwachten? 3 dagen lang spetterende shows op de Spuiboulevard!

Vrijdag

Vrijdag wordt afgetrapt met Friends on Friday. Het Dordtse feestconcept is al jaren erg populair. Nu krijgt het feest dus een XXL variant waarbij je vanaf 17.00 uur kunt swingen op de Spuiboulevard. Voor deze editie hebben de Friends La Fuente en Mr. Belt & Wesol uitgenodigd aan de draaitafel. Mr. Belt & Wesol staan bekend als Nederlands meest spraakmakende dj-duo. Zij zorgen vanaf 19.00 uur voor een lekkere mix van house-tracks gemixt met samples, waarmee ze eerder al Tomorrowland, Mysteryland en Ultra stonden. La Fuente zet vanaf 21.00 uur de boel op zijn kop met zijn tech house-set. Verwacht een kleurrijke sound en eindeloze energie van de dynamische legende.


Zaterdag

Zaterdag begint At The Boulevard met Go Dutch. Tussen 14.00 en 18.00 uur is er een Nederlandstalige line up. De middag wordt opgewarmd door Feestduo DubbelDik. Gevolgd door Dordtenaar Jan van Est, René Le Blanc en René Karst. Om 17.00 uur neemt Martijn Fisher de stage over met hits van Hazes.

’s Avonds veranderd de Boulevard in een feestende massa met Q Music The Party 4 uur fout. Alle foute hits komen voorbij. Hoogtepunt wordt die avond een optreden van de Vengaboys om 22.00 uur.

Zondag

Zondag staat er een bomvol programma klaar op de Boulevard. Om 14.00 uur beklimt Kenny B de stage. Om 16.00 uur is het podium voor de 3JS, om 18.00 uur gevolgd door Van Dik Hout. Om 20.00 uur start een feestje met The Beautiful Ones, een tribute aan Prince met Dordtse top-musici. De eindklapper begint om 21.45 uur met Q5: met mash-ups van pop, rock en dance met band en DJ!