Allenbrand’s Gourmet Popcorn bestaat 4 jaar!

De winkel met de lekkerste popcorn van Nederland bestaat 4 jaar! Allenbrand’s Gourmet Popcorn opende 4 jaar geleden haar deuren op de Voorstraat 284. Enthousiaste eigenaar Joshua Allenbrand liet Dordrecht toen voor het eerst kennismaken met de smaak van echte Amerikaanse popcorn.


Allenbrand’s Gourmet Popcorn was de eerste Amerikaanse popcorn company in Nederland. Joshua groeide op in de Verenigde Staten en bracht de lekkerste familierecepten naar ons land. Als kleine jongen ging hij op pad met zijn vader die elke dag verse popcorn bakte en dat verkocht op markten in de regio.

Interview

We hadden vorig jaar een super leuk interview met Joshua en zijn vrouw Mirjam. Lees hier meer over hun bijzondere verhaal!

Liefde voor popcorn

De liefde voor popcorn proef je in elke bucket die de toonbank over gaat. Inmiddels staan er meer dan 12 soorten popcorn op het menu en levert Allenbrand’s aan grote bioscopen in de regio en staat hun popcorn op de kaart bij verschillende restaurants. 

De Kettle Corn is nog steeds onze favoriet. Maar er is ook Caramel Seasalt, Zebra Popcorn, Butter & Salt, Caramel Coffee, Snickerdoodle Cookie, Cheddar Cheese, Red Velvet Cake, Stroopwafel, Galapeno Chili Cheese en Sundried Tomotoes with Garlic and Saesalt. En speciale limited editions zoals Kruidnoten!

Winactie

Om te vieren dat ze 4 jaar bestaan kun jij een heerlijke grote bucket popcorn winnen! Kijk op de facebookagina of Instagram van Allenbrand’s Gourmet Popcorn voor de actie en feliciteer Joshua en Mirjam met hun 4-jarig bestaan!