10 winkels waar kinderen blij van worden

De meeste kinderen zijn niet dol op shoppen. Tenzij je ze meeneemt naar deze leuke winkels! Probeer ze dan nog maar eens terug naar huis te krijgen!

Kinderboekwinkel De Giraf

In één van de oudste straten van Dordrecht steekt een giraf zijn nek uit om iedereen in de winkel te lokken. Binnen tref je een wondere wereld vol verhalen aan, ingedeeld op thema of leeftijd. Kinderboekwinkel De Giraf heeft een grote collectie prenten-, kinder-, en jeugdboeken en informatieve boeken waar kinderen uren zoet mee zijn.


Juffrouw Pollewop

Juffrouw Pollewop is een super leuk, duurzaam kinderwarenhuis. Binnen waan je je in een kleurrijk speelgoed- en hebbedingenparadijs. Er is houten speelgoed waarbij meer aan de fantasie van het kind wordt overgelaten. Fijne knutselspullen waarvan je zelfs met twee linkerhanden zin krijgt om iets te creëren. Er zijn mooie boeken met prachtige prenten, lieve babyknuffels en stoere houten bakfietsjes. En nog heel veel meer!


Kind zo blij

Een toffe winkel vol kinderkleding met een goed verhaal. De hippe collectie bestaat uit de mooiste bio en fairtrade kleding. Snuffel tussen de leukste setjes en combineer alles tot een stoere of lieve mix. Ook vind je hier knuffels, kinderspeelgoed, rugzakjes, stepjes en kinderservies.


Voor stoere jongens en meiden

In Between Jeans

In Between Jeans is dé kledingwinkel voor stoere jongens en meiden. Je vindt er toffe casual kinderkleding in de maten 104 t/m 176 van merken als Name it, Blue Rebel, LMTD, Retour Jeans, SHIWI Beachwear, Le Temps Des Cerises, Levv, Raizzed, Muchachomalo en Petrol Industries . Accessoires onder andere van Kidzzbelts en MOBEBO Beads.


Skateshop Fier

Nog een toffe winkel voor stoere jongens en meiden is Skateshop Fier. Fier is de one-stop local skate shop met een ruim assortiment aan bekende merken zoals NikeSB, HUF, OBEY, Vans, Fucking Awesome en Adidas. Je kunt hier terecht voor schoenen, shirts en jassen, headwear, accessoires en boards!


Creepz Streetwear 

Streetwear & Streetfun Store voor de hele familie vind je bij Creepz. Creepz is een Streetwear & Streetfun Store voor de hele familie. Ze verkopen shirts, sweaters, hoodies, beanies, caps, backpacks en zonnebrillen voor een eerlijke prijs. Daarnaast vind je hier ook skateboards, longboards, cruiserboards en andere Streetsport gerelateerde producten.


4 Your Games

Een winkel vol met de leukste spelletjes! Het bestaat echt! 4 your Games is specialist op het gebied van bordspellen, kaartspellen en trading cards games. Ben je gek op het spelen van spelletjes? In het assortiment van 4 Your Games vind je bordspellen, miniatuurspellen, puzzels, breinbrekers en nog veel meer!

Regelmatig worden er ook leuke spelletjesavonden georganiseerd. Hou hiervoor de website in de gaten.



Magical gifts

Voor kinderen (en hun ouders) die helemaal fan zijn van Disney is Magical Gifts een droomwinkel! Van de vloer tot aan het plafond vind je hier alles wat met Disney te maken heeft. Van Mickey Mouse tot …

Op zoek naar een cadeautje voor iemand anders of gewoon wat leuks voor jezelf? Hier vind je hele toffe Disney artikelen (ook voor de echte verzamelaar!), puzzels, boeken, knuffels en nog veel meer leuks. Benieuwd naar het assortiment? In de webshop kan je vast rondsnuffelen, maar in de winkel kom je ogen te kort.


Na het shoppen:

Belicio cheatday

Schepijs, cookie dough, bubble waffles, ijs donuts, freakshakes, poffertjes, je kunt het zo gek niet bedenken of Belicio Cheatday heeft jouw favoriete lekkernijen op de kaart staan.

Je kunt alles met elkaar combineren, van zoet tot gezond en van warm tot koud. Ze zijn het hele jaar door open en wisselen regelmatig van assortiment, zodat geen enkel bezoek hetzelfde zal zijn!


Vissers Poffertjes

Na het shoppen kun je lekker poffertjes eten bij Vissers Poffertjes! Deze poffertjeszaak is al jaren een begrip in Dordrecht. En dat is niet voor niks! Op de kaart staan de heerlijkste poffertjes, met poedersuiker en boter natuurlijk maar ook met lekker fruit. Perfect om een gezellige dag mee af te sluiten.


Bonus:

Speel-o-theek Pip & Zo

Niet echt een winkel maar een Speel-o-theek, dus ook super leuk voor kinderen. Speelotheek Pip & Zo leent speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van een kind. Het speelgoedassortiment is afgestemd op de doelgroep en voldoet aan de kenmerken: passend, verantwoord, veilig, interessant, uitdagend en leuk.

De meerwaarde van speelgoed lenen is in eerste instantie om het thuis uit te proberen, ook geeft de speelotheek informatie over spelen en speelgoed. Zo kunnen alle kids spelen met wat past bij hun motorische, cognitieve en sociale-emotionele ontwikkeling.

Je kunt kiezen uit verschillende abonnementjes of strippenkaarten, afhankelijk van hoe vaak je speelgoed zou willen lenen.