Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3, Dordrecht

Ga je mee op een spannende smaakreis langs verfijnde gerechten en mooie wijnen? Lees verder

Ben je op zoek naar een verfijnd restaurant waar je kunt genieten van de mooiste smaken? Dan is restaurant Aan de Spuihaven the place to be. Jonge chef Chef Ezzat Abdelhalim combineert de klassieke Franse keuken met de fijne smaken van Noord Afrika. Dat resulteert in zeer verfijnde gerechten, waarbij specerijen en kruiden samen met bijzondere technieken voor een spannend geheel zorgen. 

Al vanaf de opening in 2022 legt eigenaar Patrick van Dijk de lat hoog. En dat blijft niet onopgemerkt. Recent werd restaurant Aan de Spuihaven al genomineerd voor een plaats op de lijst van Nederlands meest gerenommeerde restaurants: Gault Millau.

          Restaurant Aan de Spuihaven, aan de rand van het oude centrum, is een verrassende                  nieuweling binnen het culinaire aanbod van Dordrecht. En ambitieus. Zo werd de ervaren maître-sommelier Jeroen Smeenk opgepikt bij O&O en chef Ezzat Abdelhalim losgeweekt bij De Lindehof van Soenil Bahadoer. Goede wijnen en mediterraan-oosterse schotels zijn de lokkers van dit kleine restaurant met zijn hoge plafond en nostalgische fotokunst. 

          Op karkas gegaarde patrijs met paksoi, geglaceerde aardpeer, knolselder en gevogeltesaus toont zich een gelukkige combinatie van elegante smaken en texturen. Zo ook sashimi van hamachi, bij gebrande komkommer, zoetzure radijs en soja-vinaigrette met algen en hoisin. Nieuw in de selectie en meteen een eerste koksmuts.

Een geweldige prestatie in slechts 2 jaar tijd en reden genoeg om een bezoek te brengen aan dit mooie restaurant. Houd de website van Aan de Spuihaven in de gaten voor de bijzondere culinaire agenda. Vooraf reserveren is aan te bevelen want je bent niet de enige die hier graag op culinaire reis wil.

  • Chefs table, Garderobe, Kindvriendelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi
  • Cash, Maestro, Mastercard, VVV Cadeaubon, Visa
  • Parkeergarage Achterom

Menu