Overdekt schaatsen en zwemmen bij Sportboulevard Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht

Ín de zomer en winter schaatsen op 1 van de 3 prachtige ijsbanen Lees verder

Sportboulevard Dordrecht is een multifunctioneel sportcentrum in Dordrecht voor topsporters en voor recreatieve sporters. Er kan worden geschaatst, gezwommen en er is een sporthal voor andere sporten. Het complex bestaat uit een 250 meter schaatsbaan, een ijshockeybaan en een oefenbaan, een 50 meter wedstrijdbad, twee 25 meter zwembaden en een recreatiebad met wildwaterkanaal en een waterspeeltuin. Er vinden ook grote topsportevents plaats zoals het EK Shorttrack, EK Korfbal en Fight Explosion!

Jong en oud kunnen op de Sportboulevard terecht voor recreatief schaatsen, schaatsles en schaatsverhuur. Tijdens het schaatsseizoen kun je ook elke vrijdag het weekend op een sportieve manier aftrappen tijdens Frozen Friday: lekker schaatsen op muziek. 

Voor bedrijven organiseert Optisport tal van activiteiten en arrangementen, waaronder: curling, ijshockey, fungames, winterse pubquiz en schaatsles.

Naast de ijsbanen en zwembaden vind je op de Sportboulevard finessruimtes, een sportzaal, een turnhal, verenigingsruimten en vergaderruimten.

  • Actief & sportief