De Hoff'nar

Talmaweg 10, Dordrecht

4.5/ 5

Dineren in het koetshuis van kasteel Crabbehof dat is de Hoff'nar! Lees verder

De Hoff’nar is een intiem restaurant gesitueerd in het voormalige koetshuis van kasteel Crabbehoff. Dit maakt deze prachtige locatie een verstopte schat in het hartje van een woonwijk.

Bij restaurant de Hoff’nar kom je niet alleen om lekker te eten. Een avond hier is een bijzondere belevenis . Geniet van (h)eerlijke verfijnde gerechten. De keukenbrigade van de Hoff’nar haalt inspiratie uit keukens van over de hele wereld en is altijd op zoek naar verrassingen.

De chef kookt een drie-, vier- of vijfgangendiner met Italiaanse en Franse invloeden en verse seizoensingrediënten, terwijl de gastheer bijpassende wijnen schenkt. Het uitzicht op het prachtige kasteel maakt je avond compleet.

De Hoff’nar zit net buiten de binnenstad op nog geen tien minuten fietsen vanaf het centrum. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en treinstation Dordrecht Zuid ligt om de hoek.

De olijfolie bij het restaurant komt van Albergo Villa Marta, een klein hotel in de Italiaanse stad Lucca. Het wordt in kleine oplage geproduceerd en alleen verkocht in het hotel en gebruikt in De Hoff’nar.

  • Frans, Italiaans

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.