Coffeelicious

Wijnstraat 182, Dordrecht

4.6/ 5

Heerlijke huisgemaakte taart, scones, broodjes, high tea's en natuurlijk de lekkerste koffies! Lees verder

Coffeelicious is een populaire lunchroom en serveert niet alleen overheerlijke Britse en Hollandse ontbijt- en lunchgerechten, maar heeft zich ook gespecialiseerd in de kunst van het koffie maken.

Coffeelicious is gekozen tot de nummer 1 van de Koffie Top 100 2014 en heeft gemiddeld een 9.5 gekregen voor haar koffie in de AD Koffietest! Hun cappuccino, gemaakt met de bonen van Goppion werd zelfs beloond met een 10.  Bij hun bezoek aan Dordrecht was ook het Koningshuis onder de indruk van de heerlijke koffie. 

Alles wat bij Coffeelicious over de toonbank gaat, is huisgemaakt. Er zijn heel veel taarten in glazen stolpen te vinden op de toonbank van Coffeelicious want het draait bij Coffeelicious om 2 dingen: koffie en taart. Van beide wordt evenveel verkocht.

Alles bij Coffeelicious straalt een ongedwongen sfeer uit. Of dit nu komt door het jonge, gastvrije team, een stralende Barista's die vol passie cappuccino's, espresso's en koffies maakt of bakkers die vanuit de open keuken met het bakken van alle taarten de meest verrukkelijke geuren door Coffeelicious verspreidt, een ding is zeker de gasten van Coffeelicious komen hier helemaal tot rust.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.