Restaurant Post

Johan de Wittstraat 128, Dordrecht

4.3/ 5

Van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes bruist het hier voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken. Lees verder

In het oude postkantoor vind je één van de hippe restaurants van Dordrecht: restaurant Post. Post heeft een restaurant, gastrobar en patisserie. Je kunt er weer heerlijk koffie drinken, lunchen, dineren of borrelen. Binnen of onder de sfeervolle luifels buiten. Ook take-away is mogelijk! Dus geniet je liever thuis, bestel gerust.

Je kunt qua eten en drinken in Post alle kanten op. Staand espresso drinken aan de bar alsof je in een Italiaanse koffiebar bent. Of zittend aan de Gastrobar om te genieten van de tapas die voor je neus wordt bereid. ’s Morgens kun je een take away croissant kopen en ’s avonds kun je er gezellig borrelen of heerlijk dineren.

Post heeft een 100% ambachtelijk keuken. In de keuken is daarom altijd een drukte van belang. Ze zijn altijd op zoek naar de lekkerste producten dus koken ze met de seizoenen mee. Ze adviseren je graag over goede wijn-spijscombinaties. In de bar staan maar liefst 16 rode en witte wijnen klaar om geproefd te worden. Ook staan er meer 10 speciaalbieren op de kaart. En het Kornuitbier van de tap komt direct vanaf de brouwerij dus verser wordt het niet.

Vrijdag is het altijd Pintxos Friday! De tapasbar wordt dan extra uitgebreid gevuld met deze heerlijke Baskische hapjes.

Kom, proef en geniet!

  • Borrelcafé
  • Internationaal, Mediterraan, Tapas
  • Bar (na)borrelen, Terras of binnentuin
  • Cash, Maestro, Visa

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.