BRUT Food & Winebar

Groenmarkt 121, Dordrecht

4.4/ 5

Hét adres voor liefhebbers van goede wijn en eigentijdse gerechtjes. Met heerlijke stadstuin! Lees verder

Ben je nog nooit bij BRUT geweest? Dan wordt het hoog tijd dat je deze gezellige zaak binnen stapt. Bij BRUT draait alles om goede wijn en heerlijke gerechtjes. Je kunt er terecht voor wijn, lunch en petit diner. Binnen in de prachtige zaak of buiten in de heerlijke stadstuin. Bij BRUT voelt iedereen zich thuis.

BRUT is ontstaan uit een passie voor wijn en neemt je graag mee op reis naar een andere wereld. De enthousiaste crew vertelt je graag alles over de lekkerste wijn en spijs combinaties. BRUT heeft een eigenwijze en eigentijdse foodkaart. Van 12.00 tot 16.00 uur kun je terecht voor een lekkere lunch. Vanaf 14.00 uur kun je ook kiezen voor een Petit Diner, bestaande uit kleine warme en koude gerechten.

Heb je zin in een proeverij? Probeer dan eens de High Wine, een proeverij van 4 gangen en 4 bijpassende wijnen. Of probeer een High Wine Deluxe. Voor € 38,50 word je ontvangen met een bubbel en een amuse. Daarna worden 4 luxe gangen geserveerd met 4 exclusieve wijnen. Afsluitend wordt er koffie of thee met amuse geserveerd.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.