Winkelcentrum Sterrenburg

P.A. de Kokplein 171, Dordrecht

Mooi winkelcentrum met ruim 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty Lees verder

Winkelcentrum Sterrenburg is een populair overdekt winkelcentrum dat jaarlijks ruim 3,7 miljoen bezoekers trekt. Hier tref je ruim 50 winkels aan op het gebied van mode, lifestyle en beauty.

Winkelcentrum Sterrenburg is gelegen in het zuidelijke gedeelte van Dordrecht en werd geopend op 3 oktober 1973. Het winkelcentrum omvat circa 12.500 m2 winkelruimte en is verdeeld over twee niveaus.

Op het gebied van fashion kun je shoppen bij: Nelson, Shoeby, The Stone, Yes Yes Fashion, Piet Lap Herenmode en Smit Mode. Ook zijn er landelijke ketens als Hema, Blokker, Action, Intertoys, Big Bazar en Zeeman.

Je kunt in Winkelcentrum Sterrenburg ook veel lekkers halen bij onder meer Bakkerij Korteweg, Multivlaai, Jamin en Van Pelt Delicatessen. Mooie versproducten vind je bij Gelderblom Slagerij en Koelewijn’s Visspecialiteiten.

Voor beauty en persoonlijke verzorging ga je naar Van Pelt Kappers, Parfumerie Mooi Sterrenburg, Uw Drogist en Kruitvat. Juwelier Mostert is het adres voor prachtige sieraden en horloges. Ook zijn er drie mooie optiekzaken: Eye Wish Opticiens, Hans Anders en Specsavers. Bij Jumbo en Lidl kun terecht voor je dagelijkse boodschappen. Kortom: mooie winkels genoeg!

Winkelcentrum Sterrenburg beschikt over een gratis parkeerdek en meerdere gratis parkeerterreinen verspreid rondom het winkelcentrum. Er zijn ook verschillende elektrische laadpalen voor auto's aanwezig op de parkeerterreinen.