Sport & Slankstudio - locatie Dordrecht Centrum

Cornelis de Wittstraat 86, Dordrecht

Een sportschool maar dan anders! Gezond trainen in 35 minuten * jouw eigen coach * gezellige sfeer! Lees verder

Wil je afvallen, conditie en kracht opbouwen of rug- en gewrichtsklachten aanpakken? Dat kan bij Sport & Slankstudio! Welke doelstelling je ook hebt, hier sport je onder begeleiding van een persoonlijke coach. Die zorgt dat het programma perfect afgestemd is op jouw unieke situatie.

Bij Sport & Slankstudio kun je sporten met de Milon Cirkel: een uitgekiend programma waarbij je in 35 minuten alle spiergroepen traint.

LEUK EN UITDAGEND

De Milon Cirkel is bedacht door een Duitse fysiotherapeut en sportwetenschapper. De cirkel bestaat uit 12 hypermoderne fitnesstoestellen. In een vaste volgorde voer je de oefeningen in het circuit uit op 8 toestellen. De coach stelt samen met jou de apparaten af waardoor je wordt uitgedaagd maar niet overbelast wordt. Zo blijft het sporten leuk en uitdagend!

Coaches Lou en Rudi helpen je bij het halen van jouw doelstellingen

Voedingsprogramma


Jouw coach zorgt er samen met de Milon Cirkel voor dat jij het sporten zeker volhoudt en je doelstellingen haalt. Zonder dat je erbij na hoeft te denken. Super toch? Daarnaast kan jouw persoonlijke coach het speciale voedingsprogramma inzetten om je doelstelling nog gerichter te behalen.

EEN SPORTSCHOOL.. MAAR DAN ANDERS!


De locaties van Sport & Slankstudio zijn kleinschalig en persoonlijk ingericht. Voel je je niet op je gemak in een andere sportschool, dan is Sport & Slankstudio de plek voor jou! Hier gaat het niet om je uiterlijk en kun je je lekker jezelf zijn terwijl je werkt aan jouw doelstellingen.

Na het sporten is er altijd tijd om samen met de coach of andere sporters na te kletsen onder het genot van een bakje koffie of thee!


BOEK EEN BELEVINGSMAAND!

Omdat wij zeker weten dat wij jou gaan helpen aan je doelstelling hebben wij de ”belevingsmaand” in het leven geroepen; 1 maand gratis proef trainen om te ervaren hoe het is om bij Sport & Slankstudio aan jouw doelstelling te werken! Vraag het hier aan en de coach zal contact met je opnemen om alles rustig met je te bespreken. Je bent van harte welkom!


  • Fitness