Koningsconcert Statenplein

Een spetterend concert met The Nilce Rodgers tribute band Lees verder

Er staat een spetterend Koningsconcert op het programma met The Nilce Rodgers ‘Dance Dance’ Tribute Band met in het voorprogramma DJ Niels Boogert.

Stap binnen in de wereld van de “Nile Rodgers Dance Dance Tributeband”, een energieke formatie bestaande uit tien doorgewinterde muzikanten die stuk voor stuk geïnspireerd zijn door het onweerstaanbare R&B, aanstekelijke Disco en onmiskenbare Funk, verspreid door niemand minder dan de legendarische Mr. Nile Rodgers. Als pionier van de disco, gitaarvirtuoos en muziekproducent scoorde hij hit na hit met zijn iconische band CHIC. Niet alleen dat, hij schreef en produceerde ook voor grootheden als Sister Sledge, Diana Ross, Madonna, David Bowie, Daft Punk, Duran Duran en nog vele anderen. Hij staat niet voor niets bekend als “The Hitmaker”.

The Chic Experience brengt een eerbetoon aan deze legende. Al zijn tijdloze hits passeren de revue, herkenbaar voor meerdere generaties. Als een ode aan “The Hitmaker” zelf, met als doel eenieder te infecteren met het disco-virus…

Dit concert is gratis toegankelijk, een avond die je niet mag missen.