Van Pelt Kappers & Schoonheidssalon

Vriesestraat 25, Dordrecht

4.6/ 5

Professionals in haarverzorging en schoonheidsbehandelingen Lees verder

Wil jij het allerbeste voor je haar? Dan ben je bij Van Pelt Kappers aan het juiste adres! In de trendy salons van deze kapper draait alles om kwaliteit. De professionele hairstylisten weten alles van de laatste technieken en de nieuwste trends. Samen met jou kijken ze naar wat het beste bij je past, zodat je altijd blij de deur uit gaat.

De liefde voor haar en beauty zit deze kappersfamilie in het bloed. Met ruim 55 jaar ervaring in het kappersvak en inmiddels 5 salons ben je hier zeker in goede handen.

In het filiaal in het centrum van Dordrecht zit ook een prachtige beautysalon waar je terecht kunt voor luxe gezichtsbehandelingen, visagie, huidanalyse, wenkbrauwen modelleren, anti-aging behandelingen, peeling, gezichts- en halsmassage en verzorging.

Van Pelt Kappers organiseert ook speciale Beauty- en Visagiedagen, dus volg deze pagina en blijf op de hoogte! Op hun website vind je ook tips en informatie over de mooie producten waar ze mee werken.


Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.