No. 33 Basic Luxury

Vriesestraat 33, Dordrecht

Een winkel vol stijlvolle basics voor vrouwen die houden van kwaliteit, mooie stoffen en een goede pasvorm Lees verder

In een prachtig monumentaal pand in de Vriesestraat vind je No. 33 Basic Luxury: een mooie modezaak met stijlvolle mode voor de vrouw die weet wat ze wil. Klanten van No. 33 zijn vaak zelfbewuste, werkende vrouwen vanaf een jaar of 30. Ze kiezen voor kwaliteit, mooie stoffen en een prachtige pasvorm.

Mooie, stijlvolle basics

Ruim 10 jaar geleden opende Marjet Smeenge de deuren van No. 33 Basic Luxury. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een begrip in Dordrecht met prachtige merken uit Zweden, Denemarken, België, Nederland en de modehoofdstad Parijs. De collectie bestaat uit mooie, stijlvolle basics die zowel zakelijk als casual te combineren zijn.

Prachtige merken

Merken die je in de winkel vindt zijn onder andere: Hope, Second Female, Rabens Saloner, Monique van Heist, Diego Paris, Âme Antwerp, Rue Blanche, Les Bohemiennes, Willemijn van Dijk en Maria Jobse. Ook sieraden van Ellen Beekman en tassen van o.a. Susan Bijl horen tot stijlvolle collectie van No. 33 Basic Luxury.

Ben jij ook een modeliefhebber? Dan mag een bezoek aan No. 33 niet ontbreken! Je vindt de winkel op - hoe kan het ook anders - Vriesestraat nummer 33 in Dordrecht.

  • Damesmode
  • Hope, Second Female, Rabens Saloner, Monique van Heist, Diega Paris, Ame Antwerp, Rue Blanche, Les Bohemiennes, Willemijn van Dijk, Maria Jobse, Ellen Beekman sieraden, Susan Bijl
  • Cash, Maestro
  • Vriesestraat
  • Parkeergarage Visstraat