B&B De Logeerboot

Badweg 2, Dordrecht

Unieke B&B op een schip uit 1922 Lees verder

De Logeerboot bevindt zich op de oude rondvaartboot de Erasmus, die haar ligplaats heeft op een van de mooiste plekjes van Dordrecht in het kleine riviertje het Wantij, waar het in de zomer gezellig druk kan zijn met recreatie vaart. 

De Erasmus ligt goed bereikbaar, net buiten het centrum van Dordrecht, zeer goed bereikbaar vanaf de N3, A15, A16. Komt u op de fiets. Dan kunt die aan boord bewaakt parkeren en eventueel opladen. Als u met uw boot of sloep wilt komen, dan kunt u aanleggen aan onze eigen steiger.

 Al onze hutten zijn gezellig ingericht en beschikken over fijne boxspring bedden en 's ochtends bieden we een uitgebreid ontbijt. We kunnen eventueel een rondvaart of kanotocht in de Biesbosch voor u verzorgen. Rond om de Erasmus is het zeer goed vissen. En zo nodig ligt er altijd wel een hengel voor u klaar. Poppodium Bibelot en Villa Augustus zijn op loop afstand. 

Wanneer komt u bij ons inschepen? 

Uw gastheer en gastvrouw, Carel en Mechteld van Driel

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.