Dit kun je doen tijdens de Dordtse December Dagen!

Het wordt weer super gezellig in Dordrecht tijdens de Dordtse December Dagen. We maken er gewoon 4 weken lang een feestje van! Door de hele binnenstad en daarbuiten vind je leuke activiteiten. We lichten er een paar uit die je niet mag missen!

Het Dwaalspoor 
9 DECEMBER T/M 8 JANUARI

Er komt weer een prachtig Dwaalspoor door de binnenstad en langs de mooie havens! Een route met kunstzinnige lichtprojecties die je kunt zien als het donker wordt. Afgelopen twee edities bezochten tienduizenden bezoekers het Dwaalspoor. Dit jaar is er een bijzonder hoogtepunt waarbij de Grote Kerk de hoofdrol speelt… 

Scrooge Live 
11 december

Voor de tweede keer mag Dordrecht de hoofdrol spelen in Scrooge Live! Een verrassende mix van bekende acteurs en zangers brengt live in Dordrecht het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, naar A Christmas Carol van Charles Dickens, tot leven. Met de spectaculaire live televisie-uitzending wordt, in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp, aandacht voor kinderarmoede in Nederland gevraagd. Hoofdlocatie is dit jaar Het Hof. 

Kerst & Winter Fair Grote Kerk
16 en 17 december

Kom helemaal in de kerstsfeer tijdens de Kerst & Winter Fair op 16 en 17 december in de Grote Kerk. Warme chocomel, glühwein, kerstlichtjes, kerstbomen en natuurlijk heel veel kramen vol met kerstdecoratie, leuke cadeaus, prachtige kerststukken, lekkere koekjes, mooie aankleding voor je tafel en tal van andere fijne dingen voor de feest- en winterdagen. Niet alleen overdag maar ook ’s avonds kun je genieten van de gezellige kerstsfeer. Beide dagen is de Kerstfair namelijk geopend tot 22.00 uur ’s avonds!

Winterpleinen 9 t/m 18 december

Op 4 plekken in de stad vind je gezellige Winterpleinen! Laat je verrassen door diverse Dordtse ondernemers en trakteer jezelf op lekkers van echt Dordtse makelij uit alle knusse houten chalets die op de Winterpleinen staan. Kies voor een lekker drankje of trakteer jezelf op een echt Dordtse hapje. Je komt er ook Dordtse producten tegen, leuk voor jezelf maar ook voor onder de kerstboom als cadeau! Je vindt de Winterpleinen in de Grotekerkstuin, op de Vooorstraat West ter hoogte van het Stadhuis, op het Scheffersplein en op de Vriesestraat ter hoogte van Distilleerderij Rutte.

Dordts Wintercircus Royal
22 december tot begin januari

Vanaf 22 december tot begin januari kun je weer genieten van één van de mooiste kerstcircussen van Nederland: het Dordts Wintercircus Royal. Met prachtige acts en een fijne kerstsfeer trekt dit circus bezoekers uit het hele land. Geef je kerst dit jaar een magisch tintje en bestel hier je tickets.