MOUT Bierfestival

Meer dan 200 soorten speciaalbier, muziek en activiteiten in het Wantijpark Lees verder

Mout Bierfestival komt deze zomer voor het eerst naar Dordrecht! Van vrijdag 29 juli tot en met zondag 31 juli verandert het Wantijpark in een walhalla voor de levensgenieter. Je maakt er kennis met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, heerlijke muziek, activiteiten en meer.

Het is de eerste keer dat het speciaalbierfestival in Dordrecht plaatsvindt. Eerder vonden er al uitverkochte edities plaats in onder andere Nijmegen, Tilburg, Arnhem, Utrecht en Zwolle. In Dordrecht wordt het Wantijpark omgetoverd tot de gezelligste biertuin van de stad. Een editie waarbij bijzondere smaken, livemuziek, een gemoedelijke sfeer en jong en oud elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten in de zomerzon.


Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen en Mout is daarmee gerust een ode aan het speciaalbier te noemen. Naast speciaalbier vind je op het festival tal van activiteiten waaronder proeverijen, een Untappd live-experience en een uitgebreid muzikaal programma. De kaartverkoop start op 23 mei.

Foto's: MOUT

Baden Powellaan, Dordrecht