FidA: Give Me Liberty

Cinema The Movies

Vic (Chris Galust) werkt als ziekenvervoerder in Milwaukee. Op een dag stapt de zwarte vrouw Tracy bij hem in. Zij heeft ALS en zit daarom in een gemotoriseerde rolstoel. Maar zij heeft veel levenslust. Ondanks dat hij achter loopt op schema haalt zijn op… Lees verder

Vic (Chris Galust) werkt als ziekenvervoerder in Milwaukee. Op een dag stapt de zwarte vrouw Tracy bij hem in. Zij heeft ALS en zit daarom in een gemotoriseerde rolstoel. Maar zij heeft veel levenslust. Ondanks dat hij achter loopt op schema haalt zijn opa Vic over om van zijn route af te wijken en tussendoor een groep bejaarde Russen naar een begrafenis te brengen. Als er rellen uitbreken in de stad, moet Vic een manier vinden om zijn opa en een groep oudere Russen naar een begrafenis te brengen en tegelijkertijd Tracy te helpen.

Locatie: Kloostertuin, ingang aan de Augustijnenkamp (achter The Movies). Tuin & Bar zijn open vanaf 18:30 uur. Neem zelf een stoel of kleed mee. Enkele strandstoelen zijn te huur (€ 3,-), graag telefonisch reserveren.
Kaarten kosten 8,-- en zijn online te koop via de rode button hierboven.Voor de andere films in de Achtertuin kan dit via de hoofdpagina.
Telefonisch reserveren kan via 078-7200777. Strippenkaart en Cinevillepas zijn geldig en de Dordtpas geeft 1,- korting.

NB: In geval van slecht weer wordt de film binnen in The Movies vertoond. Volg onze berichtgeving via website en social media.

Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht