Men

Cinema The Movies

Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar ex-man James terug in een prachtig landhuis op he Britse platteland. De ontvangst door de eigenaar (Rory Kinnear) voelt al een beetje 'weird' aan. Maar haar rust wordt echt verstoord wanneer… Lees verder

Een jonge vrouw (Jessie Buckley) trekt zich na de dood van haar ex-man James terug in een prachtig landhuis op he Britse platteland. De ontvangst door de eigenaar (Rory Kinnear) voelt al een beetje 'weird' aan. Maar haar rust wordt echt verstoord wanneer het lijkt alsof iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging bevangt haar steeds meer. En de mannen uit het dorp zijn niet echt een hulp. Zo worden we meegenomen in een groeiende nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de demonen uit haar verleden.

Regisseur Alex Garland heeft een voorliefde voor sci-fi en horrorfilms, maar wel met een maatschappelijk kantje. Na Ex Machina en Annihilation levert hij opnieuw een beklemmend en duister drama af. Je beleeft echt wat, met "een krankzinnige apotheose".

Nieuwstraat 60-62, 3311 XR Dordrecht